• 14dec
  Categorie: Scheren Reacties: 0

  Als je een baard hebt, dan zul je er toch niet aan ontkomen dat je je soms moet scheren. Zeker als je nog niet zo lang een baard hebt, zul je er wel over verbaasd zijn hoe lang je met je opeens met je scheermesjes en je scheerschuim doet. Kies daarom eens voor echt goede scheerschuim van topmerken die je ook bij de barbier tegenkomt. Als je nu een scheerschuim uit de supermarkt gebruikt zul je je verbazen over het verschil in scheergemak, geur en irritatie.

  Voor iedere huid de juiste scheerschuim

  Jij wilt toch ook dat je je na een scheerbeurt fris voelt en je geschoren huid er gezond uit ziet? Dan is het belangrijk om de juiste scheerschuim te kiezen. De kenmerken van goed scheerschuim is dat het schuim vol en stabiel is, en daarnaast ook lang vochtig blijft. Dat helpt allemaal mee om irritatie aan de huid zoveel mogelijk te voorkomen. Sommige huidtypes zijn echter gevoeliger dan andere. Heb jij een gevoelige huid, dan kun je het beste een neutrale scheerschuim zonder parfum nemen, het liefst nog met extra vochtinbrengende (hydraterende) bestanddelen. Kijk ook of jouw huid wel goed tegen menthol kan: dit kan namelijk fris aanvoelen op je huid, maar daardoor er ook voor zorgen dat je huid sneller geïrriteerd raakt.

  Kies scheerschuim van een topmerk

  Wil je ook echt goede scheerschuim gaan gebruiken, kijk dan bij het uitgebreide aanbod van professionele scheerschuim op manandshaving.nl. Hier vind je professionele scheerschuim van topmerken, waarmee je gegarandeerd een perfect glad resultaat zult krijgen. Ga bijvoorbeeld voor de heerlijk geurende producten van een Italiaanse scheermerk als Acca Kappa of Proraso. Of kies voorkom irritaties en razor burn na het scheren met de verzorgende bestanddelen in de scheerproducten van het Amerikaanse Clubman Pinaud en het Zweedse merk Recipe for Men.

Laat een reactie achter

PS: Reacties worden gecontroleerd, voor dat ze worden gepubliceerd.